Διαφήμιση Διαρκείας

Τρομερά δύσκολη εποχή για τους επιχειρηματίες και ο προϋπολογισμός για διαφήμιση -  η οποία θα  πρέπει να αποφέρει κέρδη όπωςδήποτε - όλο και μειώνεται. Ας δούμε λοιπόν, τους τρόπους να γνωστοποιήσει κανείς τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του: καταχώρηση / άρθρο σε εφημερίδα ή περιοδικό (σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση), κίτρινες σελίδες σε κατάλογο (μια εμφάνιση το χρόνο), καμπάνια Google, banners (ανά κλικ)… αλλά κάθε διαφήμιση τέτοιου είδους ζητά συνεχώς επένδυση, διαφορετικά θα σας ξέχασουν και τα χρήματα σας θα πιάσουν τόπο για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Τι λύση υπάρχει; Πώς να επενδύσετε μια φορά μόνο και να συνεχίσετε να έχετε οφέλη για πολλά χρόνια μετά;

Πλαστική κάρτα μέλους - Smart card, η διαφήμιση διαρκείας που δουλεύει περισσότερα απ'ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Πώς μπορεί, λοιπόν, μια κάρτα να σας κάνει οικονομία κι να σας φέρνει τον πελάτη ξανά και ξανά;

Ο κάτοχος τις κάρτας - προτημάει να ψωνίζει από το supermarket που ανήκει η κάρτα bonus, γιατί του χαρίζει πόντους συν κάποια προϊόντα δωρεάν

  • πηγαίνει στο ίδιο κομμωτήριο γιατί έχει τις καλύτερες τιμές, αφού η κάρτα μέλους του προσφέρει την προνομιακή έκπτωση
  • είναι μέλος του γυμναστηρίου και έχει συνδρομή, που αναγράφεται στη κάρτα

Έτσι, όσες περισσότερες κάρτες τυπώνετε - τόσους περισσότερους πελάτες κερδίζετε. Ο κάτοχος δεν θα πετάξει ποτέ την κάρτα, θα την βάλει στο πορτοφόλι του - έτσι γνωρίζει πως εξοικονομεί χρήματα και έχει κάποια προνόμια. Η πλαστική κάρτα με λαμιναρισμένη επίστρωση δεν χαλάει, δεν λερώνεται, χρησιμοποιείται για χρόνια και γι'αυτό την ονομάζουμε "Διαφήμιση Διαρκείας".

Η εταιρεία branding "Startup" που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας και εκτύπωση πλαστικών έξυπνων καρτών, προσφέρει νέες, ακόμα χαμηλότερες τιμές και για το τιράζ των 200 κάρτων! Η ποιότητα των πλαστικών λαμιναρισμένων καρτών μας είναι ίδια με αυτήν των τραπεζικών καρτών, ενώ το κόστος ασύγκριτα χαμηλότερο από των αντίστοιχων της αγοράς.

Ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες κάθε επιχείρησης χωρίς αυτή να επιβαρύνεται ιδιαίτερα, και να καταστήσουμε δυνατή, την ποιότητα των πλαστικών καρτών ίδια με του παγκοσμίου επιπέδου.

Όχι πλαστικοποιημένη κάρτα, όχι θερμική εκτύπωση. Εμείς τυπώνουμε Α' ποιότητας PVC υλικό με λαμιναρισμένη επίστρωση. Κάρτες μέλους, πρόσβασης, κάρτες-κλειδιά, με chip ή μαγνητική ταινία, όσο και RFID.

http://startupdesign.gr/pvccards.php

Σήμερα ή ποτέ

Καταλαβαίνοντας τις απαιτήσεις της εποχής και ακούγοντας τις ανάγκες των επιχειρηματιών η εταιρία Startup δραστηριοποιήται στον χώρο του σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας και εκτύπωσης πλαστικών καρτών.

Πιστεύοντας ότι τα δημιουργικά μυαλά δεν έχουν οικονομικά ή πολιτικά εμπόδια και ότι βιώνουμε μια εποχή καινοτομιών και νέων ιδεών, δημιουργούμε εταιρικές ταυτότητες για τις νέες εταιρείες και σχεδιάζουμε για ήδη ώριμες επιχειρήσεις. Ο σκοπός - να δώσουμε ένα προβάδισμα στους αρχάριους και να βελτιώσουμε την ποιότητα του γραφιστικού επιπέδου σε κάθε εταιρεία που χρειάζεται ανανέωση.

Μας ενδιαφέρει η επιτυχία σας. Η εταιρική ταυτότητα αποτελεί το θεμέλιο της επιτυχίας. Και όπως λέει μια Ρώσικη παροιμία: " Όπως ονομάσεις το πλοίο - έτσι θα πάει το ταξίδι".