Εμπιστευτείτε την επιτυχία της επιχείρησής σας στον επαγγελματία γραφίστα


Η εταιρεία branding Startup εξειδικεύεται στο σχεδιασμό λογοτύπων & εταιρικής ταυτότητας, καθώς επίσης και εκτύπωση πλαστικών καρτών. Η ομάδα σχεδιασμού της εταιρείας αποτελείται από γραφίστα, προγραμματιστή, φωτογράφο και κειμενογράφο, όπου ο καθένας ξεχωριστά είναι υπεύθυνος για το προφίλ του και το κομμάτι παραγωγής που αναλαμβάνει.

 

Κόστος

Ο τρόπος σχεδιασμού και ολοκλήρωσης ενός έργου από το γραφείο μας διαφέρει σημαντικά από τον τρόπο άλλων διαφημιστικών γραφείων. Η αυτόνομη εργασία των διαφορετικών συνεργατών μας, στο δικό τους άρτια εξοπλισμένο χώρο, επιτρέπει στην εταιρεία μας να αποφεύγει το πολλές φορές δυσβάστακτο φορτίο της ενοικίασης ενός μεγάλου χώρου ή των μηνιαίων αμοιβών των υπαλλήλων. Αυτό σημαίνει ότι τα λειτουργικά έξοδα της εταιρείας μας δεν αποτελούν ένα επιπρόσθετο φορτίο του τελικού κόστους του έργου. Στη δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας συμβάλλουν καθοριστικά οι προτιμήσεις σας. Είναι η προσωπική σας αισθητική που διαμορφώνει την εταιρική σας ταυτότητα σε όλα τα στάδια της επεξεργασίας της. Στην διαδικασία σχεδιασμού ενός εταιρικού site για παράδειγμα, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται οικονομικά για συμπληρωματικές φόρμες ή πίνακες κάθε λογής, περιττά γραφικά ή κινούμενα σχέδια που εκτός των άλλων επηρεάζουν και προσβάλλουν αρνητικά την αντίληψη του δικτυακού χώρου  και των προγραμμάτων πλοήγησής του.

 

Διάλογος

Η περάτωση ενός έργου του γραφείου μας βασίζεται στην αμοιβαία συνεργασία με τον πελάτη. Είναι γεγονός ότι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μόνο μέσα από την συνεργασία και την αμοιβαία συνεισφορά των δύο πλευρών. Μόνον σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει ο διάλογος και θα καταφέρουμε να σκάψουμε ένα τούνελ από τις δύο πλευρές και όχι δύο σήραγγες οι οποίες θα αποκλίνουν μεταξύ τους.


Χρόνος

Με επίγνωση στη σημασία του πολύτιμου για εσάς χρόνου, η παράδοση του έτοιμου έργου γίνεται σε αυστηρώς προκαθορισμένα χρονικά πλαίσια. Ένα ποιοτικό προϊόν απαιτεί επαρκή χρόνο παρασκευής και ολοκλήρωσης. Σε αντίθετη περίπτωση οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν είναι πολλοί. Ο πελάτης κινδυνεύει να παραλάβει ένα ημιτελές έργο το οποίο, εν καιρώ, θα χρειαστεί να επεξεργαστεί περισσότερες από μία φορές και που δεν θα έχει συναντήσει σε κανένα επίπεδο τις προσδοκίες του. Η περάτωση ενός project στην εταιρεία μας βασίζεται στην οργάνωση και πιστή τήρηση αυστηρού χρονοδιαγράμματος. Έτσι, επιτυγχάνουμε την εξοικονόμηση χρόνου που σε καμία ωστόσο περίπτωση δεν συνεπάγεται ένα ημιτελές προϊόν.  Το έργο παραδίδεται έτοιμο προς άμεση χρήση στον παραλήπτη του με την μορφή ενός ολοκληρωμένου καινοτόμου πακέτου.


Ποιότητα

Η εταιρεία Startup δεν είναι μια τεράστια διαφημιστική εταιρεία που οι ερωτήσεις των πελατών και οι προτάσεις τους χάνονται ή παραγκωνίζονται σε φακέλους πολλών εργαζομένων.  Οι προτάσεις σας, όλα σας τα αιτήματα, φτάνουν κατευθείαν στα χέρια του υπεύθυνου για το project όπου και επεξεργάζονται το ταχύτερο δυνατόν. Η επαγγελματική συνείδηση που διέπει την αντίληψη και συμπεριφορά μας εγγυάται το τέλειο αποτέλεσμα. Τα διάφορα project που αναλαμβάνουμε δεν έχουν για δημιουργό κάποιον ανώνυμο υπάλληλο. Αντίθετα, κάτω από κάθε τελειωμένο προϊόν βρίσκεται η υπογραφή μας, απόδειξη της μεγάλης αίσθησης ευθύνης που φέρουμε και εχέγγυο του ποιοτικού αποτελέσματος της δουλειάς μας.
Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας
Συνεργασία με Startup