Συνεργασία με Startup Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας
Startup / Create Corporate Identity

 

Συνεργασία με Startup

Πωλητής

Χρειαζόμαστε να γνωστοποιήσουμε τις υπηρεσίες μας σε νέες εταιρείες και μικροεπιχειρηματίες. Εάν γνωρίζετε τους τρόπους και έχετε ευχέρεια επικοινωνίας, σας περιμένουμε.contact@startupdesign.gr

3D Animator

Αν η εμπειρία σας στον χώρο των 3D τεχνολογιών είναι πάνω από 3 χρόνια, αν δεν φοβάστε να πειραματιστείτε με προγράμματα, αν τα δύσκολα και τα άγνωστα σας ελκύουν, στείλτε μας links από τις πιο δυνατές δουλειές σας και ένα σύντομο βιογραφικό.


Προγραμματιστής

Σας ενδιαφέρει να δουλεύετε στο περιβάλλον σας επειδή έτσι εργάζεστε πιο αποτελεσματικά; Ποια πλατφόρμα δουλεύετε και γιατί την προτιμάτε; Επισυνάψτε links από τις δουλείες που έχετε πραγματοποιήσει καθώς και σε ποιές πλατφόρμες τις έχετε υλοποιήσει.


Illustrator

Έχετε ζωγραφίσει ένα σωρό χαρτιά και χαρτάκια, τα μπλοκάκια ζωγραφικής δεν χωράνε στο συρτάρι, το χέρι χωρίς μολύβι ή πένα είναι σπάνιο φαινόμενο; Θα θέλαμε να δούμε τα σκίτσα σας, για τα οποία είστε περήφανος. Ακόμα καλύτερα, αν χειρίζεστε ταμπλέτα Wacom.


Κειμενογράφος

Δημιουργία και απελευθέρωση του νου - είναι οι δύο έννοιες που σας εκφράζουν. Στείλτε μας ένα σχόλιο περί τον "τόνο", πού τον βάζουμε και πότε γίνεται πιο νόστιμος.

 

Αναζητούμε τα ταλέντα. Αν έχετε ιδέες, οι οποίες για άλλους μπορεί να φαίνονται τρελές και δύσκολα εφαρμοζόμενες - επικοινωνήστε μαζί μας.